Beställ material om Praluent

Materialet kommer att levereras av vår representant i området. Vi levererar enbart material till vårdpersonal, inom Sverige.

Beställ material om Praluent

Vänligen kontrollera din order, fyll i din adressinformation och klicka sänd för att skicka din order

Din kundvagn
Det finns inga artiklar i din kundvagn
Hälsning
Titel
Förnamn *
Efternamn *
Leveransadress *
Stad *
Postnummer *
Telefonnummer
E-post *
Fälten markerade med * är obligatoriska

Dina personuppgifter kommer att hanteras av SANOFI AB, ett bolag som är organiserat enligt Sveriges lagar och har sitt huvudkontor på Lindhagensgatan 120, 104 25 Stockholm, Sverige. ("Sanofi"), i syfte att skicka framtida inbjudningar till sammankomster samt nyheter och information gällande hjärt-kärlsjukdomar till dig via mail och/eller sms. I detta syfte kan dina personuppgifter komma att delas inom SANOFI-gruppen och med externa leverantörer (t.ex. IT-leverantörer, marknadsföringsbyråer etc.) som hjälper Sanofi i behandlingen av dina personuppgifter. Vissa av dessa kan vara belägna i länder utanför EES, som inte garanterar samma skydd för personuppgifter som det land du befinner dig i. I detta fall har Sanofi genomfört lämpliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter, och dessa kommer alltid att behandlas med största omsorg. Sanofi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Verifiera captcha för att skicka din beställning

Nästa ►


Sanofi är angelägna om att skydda besökarnas personliga information. Din e-postadress och ditt e-postmeddelande kommer endast att användas för att svara på ditt meddelande. Vi kommer inte att skicka något oönskat material. I vissa fall kan det bli aktuellt att ta kontakt med frågeställaren för att kunna ställa kompletterande frågor. Uppgifterna behandlas naturligtvis konfidentiellt och inga fullständiga namn/personnummer behöver uppges. För mer information se integritetspolicy. Tack för visat intresse!