Beställ material om Praluent

Materialet kommer att levereras av vår representant i området. Vi levererar enbart material till vårdpersonal, inom Sverige.

Beställ material om Praluent

Vänligen kontrollera din order, fyll i din adressinformation och klicka sänd för att skicka din order

Din kundvagn

Det finns inga artiklar i din kundvagn

Hälsning
Titel
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer
Adress *
Stad *
Postnummer *
E-post *
Fälten markerade med * är obligatoriska

Dina personuppgifter kommer att hanteras av SANOFI AB, ett bolag som är organiserat enligt Sveriges lagar och har sitt huvudkontor på Lindhagensgatan 120, 104 25 Stockholm, Sverige. ("Sanofi"), i syfte att skicka framtida inbjudningar till sammankomster samt nyheter och information gällande hjärt-kärlsjukdomar till dig via mail och/eller sms. I detta syfte kan dina personuppgifter komma att delas inom SANOFI-gruppen och med externa leverantörer (t.ex. IT-leverantörer, marknadsföringsbyråer etc.) som hjälper Sanofi i behandlingen av dina personuppgifter. Vissa av dessa kan vara belägna i länder utanför EES, som inte garanterar samma skydd för personuppgifter som det land du befinner dig i. I detta fall har Sanofi genomfört lämpliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter, och dessa kommer alltid att behandlas med största omsorg. Sanofi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.


Nästa ►


Sanofi är angelägna om att skydda besökarnas personliga information. Din e-postadress och ditt e-postmeddelande kommer endast att användas för att svara på ditt meddelande. Vi kommer inte att skicka något oönskat material. I vissa fall kan det bli aktuellt att ta kontakt med frågeställaren för att kunna ställa kompletterande frågor. Uppgifterna behandlas naturligtvis konfidentiellt och inga fullständiga namn/personnummer behöver uppges. För mer information se integritetspolicy. Tack för visat intresse!